Vecka 50

Under tredje veckan av vårt tema ”Styla dig själv och ditt CV” har deltagarna fått ta del av en föreläsning kring livsstil av Michael Pettersson, tränat, besökt frisörskolan på Söderslättsgymnasiet och även hunnit med att ta del av de tips Tanja Parkkila gav kring dolda jobb förra veckan.

Michael har verkligen lyckats inspirera våra deltagare med träning och sitt förhållningssätt. En introduktion i Crossfit stod på schemat denna vecka och enligt deltagarna kom träningsvärken denna gången också. Förhoppningsvis kommer träning vara en del av ungdomarnas vardag framöver och att de även kan skapa ett större kontaktnät genom detta.

Att besöka frisörskolan var ett uppskattat inslag och deltagarna tyckte att det var intressant att se hur det går till under frisörutbildningen. Kanske att några fler tar chansen att styla till kalufsen innan julfirandet efter vårt lilla studiebesök.

Sista dagen i veckan ägnades åt att boka in en intervju med våra rekryterare Björn och Pauli. Mötet sker på Malmö Arena där deltagarna kommer bli intervjuade och även få feedback på vad de gör bra och vad de behöver jobba mer på. Alltid nyttigt med feedback!

Vårt samarbete med Väståkraskolan avslutades i veckan och under sista träffen fortsatte vårt arbete med presentationövningar. Gehöret från klasserna har varit väldigt positivt under samarbetsperioden och eleverna själva säger att de har lärt sig mer om sig själva men också lärt känna sina klasskamrater bättre. Det tycker vi är jättekul och förhoppningsvis kan det bli ett fortsatt samarbete nästa år!

Trevlig helg!

//Ung Framtid

 

Comments are closed.