Vecka 51

Styla dig själv och ditt CV är inne på sista veckan och det är dags att utvärdera upplägget efter de 4 veckor vi har varit igång. Om man ska sammanfatta veckorna har deltagarna bland annat jobbat med sitt CV, tränat, lyssnat och varit delaktiga i ett flertal intressanta föreläsningar, klippt sig och till slut bokat tid för intervjuträning. Det har varit en intensiv period och vi hoppas att deltagarna har fått lära sig mycket nytt samtidigt som det har stärkt deras självkänsla.

Sista veckan inleddes med en motivationsföreläsning av Jesper Caron. Jesper är en rutinerad föreläsare som jobbat med flera stora företag såsom Ericsson, Volvo och L’oréal. Jesper fångade publiken och gav deltagarna tips och idéer på hur man kan få ut mer av sitt jobbsökande genom sitt sätt att vara. Han pratade om att grunden för att lyckas var att din fysiologi var bra, ditt fokus låg på rätt saker, ditt språk var utvecklat och att din attityd och inställning till saker var avgörande.

Så till veckans träning som fokuserade på stretching och balans vilket är en viktig del i all träning och som många tyvärr slarvar med. För att musklerna ska kunna utnyttja all sin kapacitet så behöver de vara långa och smidiga vilket Michael förklarade under det timslånga passet på Oasen Sportsclub. Många av deltagarna har valt att skaffa ett 3-månaders träningskort på Oasen vilket vi tycker är roligt och vi hoppas deras motivation till träning stegras efter dessa introduktionsveckor.

Vi vill också framföra ett stort tack till kommunens rekryterare, Björn och Pauli, som i veckan har ställt upp med att träna intervjuteknik med deltagarna inne på Malmö Arena.

Sista veckan innan dopparedagen är här och förhoppningsvis har vi alla varit snälla så att tomten dyker upp. Vi som är delaktiga i Ung Framtid vill därmed önska er en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

//Ung Framtid

Comments are closed.